Cotex Tak – Din takläggare i Kungsbacka med omnejd!

Miljöansvar

Vi arbetar alltid efter ett miljötänkande, och tar fulla ansvaret för att ert byggavfall hamnar på närmaste återvinningsanläggning.

Garantier

Vi lämnar alltid fullständiga garantier på våra totalentreprenader, genom våra leverantörer och försäkringsbolag.

Cotex Tak – din takläggare i Kungsbacka med omnejd!

Din lokala Takläggare i Kungsbacka med omnejd! Cotex Tak utför omläggningar, nyläggningar och reparationer av tegeltak och papptak. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1976.

Med våra kvalitetsprodukter och helhetslösningar vänder vi oss till såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag. Tack vare vår strävan efter att alltid uppnå högsta möjliga kvalitet i alla våra projekt och vårt kundfokus, är vi idag en väletablerad helhetsleverantör av taktjänster i Göteborg med omnejd.

Cotex Tak är certifierade takläggare i Kungsbacka med omnejd och har högsta kreditvärdighet. Det är vår garanti till dig att allt görs efter konstens alla regler, från offert till färdigt jobb och faktura.

Kunden och miljön i fokus

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att vi alltid lämnar fullständiga garantier på våra totalentreprenader genom våra leverantörer och försäkringsbolag. Dessutom tar vi vårt miljöansvar och tar fullt ansvar för att ert byggavfall hamnar på närmaste återvinningsanläggning.

Vad behöver du hjälp med? Vi kan garanterat hjälpa dig med dina takproblem. Kontakta oss för en översyn och kostnadsfri offert.

Våra leverantörer

Takläggning i Kungsbacka
Takläggare i Kungsbacka
Taktvätt i Kungsbacka
Tak i Kungsbacka
Takläggning
Taktvättning
Tvätta tak
Nytt tak i Kungsbacka
Takläggare i kungsbacka

Certifierad takläggare

Cotex tak är en certifierad takläggare vilket innebär att vi har kunskapen och erfarenheten för att kunna ge dig ett nytt tak som håller i längden.