Ska du renovera och
står inför ett takbyte?

Se till att byta tak i tid

Det har sagts förut och det tåls att sägas igen. Taket är den viktigaste delen på ditt hus. Se därför till att byta tak i tid! Vi har kunskapen och erfarenheten att ge ditt tak nytt liv.

Att byta tak är en förutsättning för att ditt hus ska kunna fortsätta stå där det står för en lång tid framöver. Det är taket som skyddar dig och ditt hus mot regn, snö och andra typer av nederbörd. Se därför till att ditt tak mår så bra som det förtjänar.

Håll koll på takets livslängd

Olika tak har olika livslängd och det är därför svårt att generellt säga hur länge ett tak håller. Men ett riktmärke brukar vara mellan 15-40 år, beroende på vilket typ av tak du har.

Om du ska byta tak är det flera frågor du bör ta ställning till. Till exempel vilken typ av tak du vill ha. Även om du har haft takpannor fram till nu, betyder inte det att du måste ha det framöver. Du bör också fråga dig själv hur länge du vill att taket ska hålla. Ett papptak håller till exempel inte lika länge som ett plåttak.

Vi hjälper dig att byta tak i Kungsbacka

För att allt ska bli rätt när du ska byta tak bör du inte lämna någonting åt slumpen. Det är därför vi kan erbjuda dig en totalentreprenad, där vi tar hand om rubb och stubb när det gäller ditt takbyte. Dessutom lämnar vi garantier på allt, så att du kan känna dig säker på att du får ett så bra tak som möjligt.

Kontakta oss när du ska byta tak i Kungsbacka

Vi har hjälpt privatpersoner och företag att byta tak sedan 1976 och det vi inte vet om tak är förmodligen inte värt att veta. Men sedan dess har ju tiderna förändrats och vi ser alltid till att vara med i framkant och håller oss ständigt à jour med utvecklingen i branschen för att kunna ge dig bästa möjliga resultat.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att byta tak. Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert, som du sedan kan ta ställning till innan du bokar ditt takbyte.

Vill du veta mer? Tveka inte att slå oss en signal!