Anlita oss när du ska lägga nytt tak

Förr eller senare så bör du ge ditt hus ett nytt tak. Se därför till att ge taket en översyn med jämna mellanrum. På så sätt hinner du upptäcka eventuella brister i tid.

När behöver man egentligen lägga nytt tak? Det är en fråga med många svar, men se till att göra det innan regnet droppar in. Om det gått så långt, kan det innebära stora renoveringsarbeten, med stora kostnader som följd. Därför bör du ha som vana att då och då se över ditt tak.

Nytt tak – nya möjligheter

Du kan förlänga livslängden på ditt tak på olika sätt, men att ständigt ge konstgjord andning håller inte i längden. Det kommer att komma en tid då du måste lägga nytt tak och då kan det vara tryggt att veta att vi har gjort det professionellt sedan 1976. Under denna tid har vi naturligtvis skaffat oss en enorm erfarenhet och kunskap, som gör oss näst intill unika i branschen. Det gör att vi relativt snabbt kan hjälpa dig med att avgöra vilket skick ditt tak är i.

Se till att allt blir rätt när du lägger nytt tak

När du ska lägga nytt tak är det viktigt att allt blir rätt från början. Det finns inga genvägar. När du anlitar oss kan vi erbjuda hjälp med allt ifrån enstaka delar av ditt takbyte, till en totalentreprenad där vi tar hand om precis allt, från början till slut. Och vi gör det med fokus på kund, miljö och säkerhet för våra anställda.

För att göra saken ännu bättre, lämnar vi, tillsammans med våra leverantörer, fullständiga garantier på allt arbete och material när vi hjälper dig med att lägga nytt tak.

Att lägga nytt tak är ROT-berättigat

Det spelar ingen roll om du är privatperson, bostadsrättsförening eller företag. Vi kan hjälpa alla att få ett nytt tak. Är du privatperson så kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget. Det betyder att du, i dagsläget bara betalar för halva arbetskostnaden.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så hjälper vi dig att avgöra om det är dags för ett nytt tak, eller om det går att hjälpa dig på något annat sätt. Det vi inte vet om tak, vet förmodligen inte någon annan heller.

Vill du veta mer? Tveka inte att slå oss en signal!