Takläggare i Göteborg med omnejd

Du har säkert inga som helst problem med att hitta en takläggare när du behöver en. Men hos oss får du vad du betalar för och lite till. Vi arbetar i Göteborg, Alingsås, Borås, Kungsbacka och Kungälv.

Det kommer en tid för alla fastighetsägare då det är dags att anlita en takläggare. De flesta kan säkert erbjuda dig vad du behöver, men lever de upp till dina förväntningar? Med vår långa erfarenhet kan vi garantera att du inte kommer att bli besviken. Vi har vad som krävs för att du ska bli nöjd.

Full garanti på takarbetet samt materialet

Genom att anlita oss försäkrar du dig om att allt går rätt till. Vi lämnar garantier på allt vi gör och allt material vi använder. Det gör att du kan känna dig säker på att ditt tak blir gjort efter konstens alla regler och att du kan sova gott om natten, med full vetskap om att ditt tak skyddar dig och ditt hus.

Takläggare med lång erfarenhet

Vi har varit takläggare sedan 1976 och har idag en oslagbar kunskap och erfarenhet om alla typer av tak. Det betyder att vi kan hjälpa dig med alla olika typer av renoveringar, lagningar och nyläggningar på ett professionellt och tillförlitligt sätt. Vi lämnar inget åt slumpen, utan lägger ner hundra procent själ, hjärta och arbete i varje del av ditt tak. Vi är även certifierade inom takläggning.

Från offert till faktura med ansvarstänkande

Dessutom tar Cotex Tak ansvar för hela processen. Från offert till faktura kan du lita på att allt går rätt tillväga. Och vi gör det med fullt fokus på dig som kund, miljöarbete och säkerhet för våra medarbetare. Du har full insyn i arbetet och vi ser till att våra anställda är utbildade för att göra det jobb de är satta att göra.

Det betyder också att vi tar hand om eventuellt avfall och ser till att det hamnar där det ska hamna, för att lämna minsta möjliga avtryck på miljön.

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt tak eller vill ha en kostnadsfri offert. Du når oss på telefon: 031-761 70 10 eller mail: info@cotextak.se.

Vill du veta mer? Tveka inte att slå oss en signal!