Vi tar hand om
din takläggning i Kungsbacka med omnejd!

Vi hjälper dig med din takläggning i Kungsbacka med omnejd!

Oavsett om du bygger nytt eller om du behöver renovera ditt befintliga tak, så kan vi hjälpa dig med din takläggning i Kungsbacka med omnejd!

En takläggning är något som alla fastighetsägare förr eller senare behöver göra. Då kan det vara tryggt att veta att det finns erfaren och kunnig hjälp att få. Sedan 1976 har vi hjälpt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att renovera eller lägga nytt tak.

Vad betyder en takläggning för ditt hus?

Innan du beställer en takläggning, kan det vara en god idé att tänka över om du ska byta hela ditt tak, eller om du vill återanvända pannorna. Om du har ett gammalt tegeltak med handslagna pannor, som fortfarande är ok, är det inte helt ovanligt att man väljer att behålla dessa. De är relativt sällsynta och det kan vara en fördel för både husets utseende och miljön att behålla dem. Om pannorna ser bra ut och inte har gått sönder, kan de hålla i många år till.

Takläggning till nybyggen

När det handlar om nybyggen är det av yttersta vikt att din takläggning blir rätt från början. Ett gediget underarbete är grunden till att ditt nya tak håller i många år framöver. Vi kan inte nog betona vikten av detta, så det tål att upprepas. Men självklart färdigställer vi hela ditt tak och ger dig och ditt hus bästa möjliga skydd mot väder och vind.

Takläggning som renovering

Om din takläggning är en del i ett renoveringsarbete, ser vi till att göra allt som krävs för att ge dig ett tak i toppklass. Dessutom ger vi garantier på alla våra totalentreprenader. Tillsammans med våra leverantörer och försäkringsbolag, ser vi till att du kan känna dig trygg med att ditt nya tak håller måttet och att det kommer att göra så för lång tid framöver.

Är du osäker på vad du vill göra med ditt tak? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor om takläggning och hjälper dig att reda ut begreppen. Du får även en kostnadsfri offert innan du bestämmer dig för vad du vill göra med ditt tak.

Vill du veta mer? Tveka inte att slå oss en signal!