Boka takbesiktning

Är du osäker på om ditt tak mår bra? Kontakta oss så hjälper vi dig att göra en takbesiktning i Göteborg med omnejd.

Innan du bestämmer dig för att renovera eller lägga nytt tak kan det vara en god idé att göra en takbesiktning. Då kan man lättare avgöra vilka insatser som behövs för att ditt tak ska fortsätta att skydda dig och ditt hus från väder och vind.

Gör din egen besiktning

Om du vill kan du själv göra en okulär besiktning. Det betyder att du helt enkelt ser över ditt tak och letar efter eventuella defekter som behöver åtgärdas. Hur ser pannorna ut? Har plåten flagnat eller rostat? Ser du några sprickor i pappen som bör lagas? Allt detta kan du själv ta reda på utan hjälp av några avancerade verktyg eller mätutrustningar.

Vi hjälper dig med din takbesiktning

Om du däremot skulle vilja ha en lite mer ingående besiktning är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Vi gör en noggrann besiktning av takets alla delar för att avgöra statusen på ditt tak. När besiktningen är gjord kan du, om du vill, få en kostnadsfri offert på de arbeten som bör göras på just ditt tak.

En takbesiktning är avgörande för det fortsatta takarbetet. Det är utifrån den som vi, tillsammans med dig, lägger upp arbetet kring renoveringen. Det är också efter besiktningen som du får ett första hum om ditt taks starka och svaga punkter. Utifrån detta kan vi sedan lägga upp en plan för hur vi på bästa sätt kan återställa ditt tak till nyskick, eller laga och byta valda delar av taket.

Alla tak är olika. Det är därför en besiktning är av yttersta vikt innan man påbörjar en renovering. Det kan till och med visa sig vid en besiktning att det kanske inte är så illa som du först trodde. Vill du veta mer om hur en takbesiktning kan hjälpa dig? Kontakta oss på Cotex Tak så får du veta allt du behöver veta om området. Kontakta oss på 031-761 70 10 eller info@cotextak.se.

Vill du veta mer? Tveka inte att slå oss en signal!