Takomläggning

Behöver du en takomläggning eller behöver du lägga ett helt nytt tak? Det är en frågeställning som alla husägare förr eller senare stöter på. Oavsett vad du behöver så gör vi jobbet om din fastighet är belägen i Göteborg, Alingsås, Borås, Falköping, Kungsbacka eller Kungälv.

Vi börjar med att förklara skillnaden mellan en takläggning och en takomläggning: Med en takläggning menar man kort och gott att lägga ett nytt tak, vid till exempel ett nybygge. En takomläggning betyder att du lägger om ett befintligt tak, men kanske behåller vissa delar av taket, som inte är skadade.

Behöver ditt tak läggas om?

Innan du beställer en omläggning bör du ta dig en funderare på vad du vill göra. Om du har ett gammalt tegeltak, som fortfarande verkar okej, kan du gärna behålla delar av det. De är ganska ovanliga och det kan vara en fördel för både husets utseende och miljön att behålla dem.

Precis som med alla tak är ett gediget underarbete nyckeln till framgång. Så även vid en takomläggning. Vi kan inte nog betona vikten av detta, så det tål att upprepas. Men självklart färdigställer vi hela ditt tak och ger dig och ditt hus bästa möjliga skydd mot väder och vind.

Takomläggning med garanti

Om din takomläggning är en del i ett renoveringsarbete ser vi till att göra allt som krävs för att ge dig ett tak av toppklass. Dessutom ger vi garantier på alla våra totalentreprenader och vi är certifierade inom takläggning. Tillsammans med våra leverantörer och försäkringsbolag, ser vi till att du kan känna dig trygg med att vårt takarbete håller måttet och att du får ett tak som håller för en lång tid framöver.

Låt oss göra din takomläggning

Är du osäker på vad du vill göra med ditt tak? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor om takomläggning och hjälper dig att reda ut begreppen. Du får även en kostnadsfri offert innan du bestämmer dig för vad du vill göra med ditt tak. Cotex Tak har kunskapen och erfarenheten som du behöver. Det har vi haft sedan 1976. Vi arbetar i Göteborg med (stor) omnejd. Du når oss på 031-761 70 10 eller info@cotextak.se.

Vill du veta mer? Tveka inte att slå oss en signal!